Головна Новини Суспільство події У мережі продовжують обговорювати таємне послання від Зеленського Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі продовжують обговорювати таємне послання від Зеленського Путіну

Західні журналісти розшифрували таємницю нового світшота українського лідера

12 січня 2024, 15:45 comments4210
Поділіться публікацією:

У соцмережах продовжують активно обговорювати світшот президента України Володимира Зеленського, а точніше напис на ньому. Зеленський прийшов на зустріч із прем'єр-міністром Естонії Каєю Каллас у світшоті з координатами 48.3794° та 31.1656°. Це вже назвали таємним сигналом російському диктатору Володимиру Путіну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "BILD".

У мережі продовжують обговорювати таємне послання від Зеленського Путіну

Володимир Зеленський та Кая Каллас. Фото: BILD

Зазначається, що за координатами 48.3794° та 31.1656° розташоване село Добровеличківка у Кіровоградській області України. Саме у цьому населеному пункті розташований географічний центр країни в офіційно визнаних межах 1991 року. У селі встановлено пам'ятний знак на місці, де сходяться українські паралелі та меридіани.

"Цим Зеленський сигналізує, що відмовляється від будь-яких територіальних поступок і не збирається визнавати жодних змін меж своєї країни", — йдеться у матеріалі німецького видання.

Варто зазначити, що, перебуваючи в Естонії, президент України Володимир Зеленський також заявив, що Україна не готова погодитися на "заморожування" війни або на невелику паузу. За словами глави української держави, пауза на полі бою на території України – це не пауза у війні: це не говорить про те, що це припинення війни і це не веде до політичного діалогу з Російською Федерацією чи з кимось ще, ця пауза буде допомагатиме лише РФ, упевнений український лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — люди в Харкові, Херсоні, Одесі не гинули б: Зеленський дорікнув партнерам.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський визнав, що Україна не може широко просунутися на фронті: яка головна причина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини