Головна Новини Суспільство події У мережі опублікували нові відео з останніми секундами життя мера Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі опублікували нові відео з останніми секундами життя мера Кривого Рогу

Про смерть Павлова стало відомо 15 серпня - зараз її розслідують правоохоронці

17 серпня 2021, 23:13 comments1309
Поділіться публікацією:








У мережі опублікували нові відео з останніми секундами життя мера Кривого Рогу

Костянтин Павлов (фото з відкритих джерел)

В Інтернет вже скинули відеоролики, на яких зафіксовані останні хвилини життя мера міста Кривий Ріг Костянтина Павлова. Вони зняті в  особняку покійного, якого виявили застреленим 15 серпня цього року. Про записи, які оприлюднили місцеві Телеграм-канали, інформує "Дніпро оперативний".

 На відео зафіксовано наступне. Міський посадовець сидить  біля дверей свого котеджу, а потім стріляє в себе. Ще раніше  він переписувався з незнайомцем в месенджері й міряв кімнату кроками. В оприлюднених роликах не можна розібрати чи там зображений конкретно криворізький міський голова. Але там можна роздивитись  той момент, коли був зроблений постріл.

 Ще кілька роликів з'явились в Телеграм-каналі "Олексій Таймурзін — без цензури".  Невідомий  каже, що криворізький чиновник скоїв суїцид.

"У момент самогубства він був вдома один, це підтверджують камери відеоспостереження. Ніяких тіней, рук і людей на вході не було. Старі камери відеоспостереження спотворюють зображення, звідси й "зниклі шкарпетки" і т. д.", — коментує він.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що ЗМІ дізналися про листування Павлова перед загибеллю. Перед своїм ймовірним самогубством міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов переписувався з невідомим в Telegram,  проте всі повідомлення видалив. Посадовець слав свої повідомлення незнайомцеві у роковий в його долі день. Кому вони адресувались, про що у них йшлося – хоче встановити слідство. Слідство висуває версію, що загиблому меру поставили якийсь ультиматум. Разом з тим, за інформацією журналістів, міський посадовець не підтримував зв’язків із криміналітетом. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини