Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися про листування Павлова перед загибеллю: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися про листування Павлова перед загибеллю: нові подробиці

Можливо, мер Кривого Рогу до загибелі мав борги, дізналися журналісти

17 серпня 2021, 16:06
Поділіться публікацією:

Перед своїм ймовірним самогубством міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов переписувався з невідомим в Telegram,  проте всі повідомлення видалив. Посадовець слав свої повідомлення незнайомцеві у роковий в його долі день. Кому вони адресувались, про що у них йшлося – хоче встановити слідство, пише видання "Сегодня", оприлюднюючи інформацію від поінформованих джерел у поліції міста.

ЗМІ дізналися про листування Павлова перед загибеллю: нові подробиці

З'явилися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу (фото з відкритих джерел)

 Слідство висуває версію, що загиблому меру поставили якийсь ультиматум.

 "...Політичні це моменти чи особисті – поки складно сказати", – інформує видання.

Разом з тим, за інформацією журналістів, міський посадовець не підтримував зв’язків із криміналітетом.

Поінформоване джерело з поліцейського середовища припускає, що покійний, можливо, ще не повернув борг, тобто грошові кошти, які використав під час виборів. Так само, ще невідомо чи отримував мер міста погрози.

Слідчі розпочали провадження за ст. 115 Кримінального кодексу ("Умисне вбивство"). Правоохоронці відстежують кілька версій смерті мера Кривого Рогу: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю, а також доведення до самогубства.

Що відомо про вбивство мера Кривого Рогу?

Костянтин Павлов переміг на виборах міського голови у 2020 році як представник опозиційної політичної  сили "Опозиційної платформи – За життя".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало, що  ЗМІ дізналися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу. У засобах масової інформації з'явилася інформація про те, що загиблий мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був у відпустці, а його дружина відпочивала на морі без чоловіка.

Окрім цього, Юрій Загородній заявив, що не вірить у самогубство мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Юрій Загородній зазначив, що запам'ятав Павлова як сильну особистість, вольову і цілеспрямовану людину. Але, за словами парламентарія, близько місяця тому Костянтин Павлов скаржився на те, що в місто прислали комісію, яка намагається знайти недоліки у роботі мерії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини