Головна Новини Суспільство події У мережі обговорюють "пророчий" виступ Зеленського та Галкіна на росТВ
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі обговорюють "пророчий" виступ Зеленського та Галкіна на росТВ

На зйомках "новорічного вогника" Зеленський та галкін жартували про війну

31 грудня 2022, 12:00 comments13136
Поділіться публікацією:

Під час новорічних свят дедалі частіше згадуються "новорічні вогники" з минулих років. РФ постійно насаджувала українцям ідею про "братні народи", а тому українських артистів за добрі гонорари часто запрошували виступати на одній сцені з росіянами у Москві.

У мережі обговорюють "пророчий" виступ Зеленського та Галкіна на росТВ

Володимир Зеленський та Максим Галкін. Фото: із відкритих джерел

Так, у мережі з'явився "пророчий" виступ президента України Володимира Зеленського, який у минулому був лідером "Студії Квартал 95", та російського пародиста Максима Галкіна, якого зараз визнали в РФ "іноагентом". У "новорічному вогнику" напередодні 2014 року вони знімалися на телеканалі "Росія-1".

Так, Зеленський та Галкін співали про перший день нового 2014 року. Після цього вони жартували про війну, але не ту, що РФ розв'язала проти України лише через кілька місяців після цього, а про "війну з Новим роком".

Зеленський розповів, що переміг, на що Галкін відповів: "Новий рік – це не битва. У ньому не можна перемогти". Після цього вони разом жартують про "битву за здоров'я", а також про військові спогади. Інші учасники "блакитного вогника" сміються, проте тепер, коли РФ ще в лютому розпочала повномасштабний наступ, і всі українці знають, що таке обстріли та бомбардування, жарти виглядають пророчо.

"Настання Нового року почалося рівно о 12 із залпу шампанського", — говорить Зеленський, після чого Галкін жартує про "артпідтримку із салютів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм. Експерти озвучили свій прогноз у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 грудня 2022, 13:07

Саме Зе, як Сталін Гитлера, привів/привабив на нашу землю падло-їстівного Путіна. Хоч почав Порошенко але Зе перевершив його у всьому ганебному. Та і Карма не могла залишатись осторонь і не покарати того, хто так цинічно обдурив суспільство, яке 30 років прагнуло реформ. Люди підсвідомо розуміли, що дійшли до межі і треба терміново щось міняти бо буде біда. А лялька Бені підступно цим скористалася.


Новини