Головна Новини Суспільство події У Мелітополі оголосили частковий локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі оголосили частковий локдаун

Хто матиме право їздити у транспорті та відвідувати магазини - все залежить від наявності сертифікату про вакцинацію

9 жовтня 2021, 23:52
Поділіться публікацією:

Мелітопольська міська рада у зв'язку з переходом Запорізької області у "помаранчеву" зону вводить жорсткі карантинні обмеження, інформує сайт установи.

У Мелітополі оголосили частковий локдаун

Мелітопольска міська рада - фото Вікіпедії

На території міста вводять протиепідемічні заходи, які регулюють роботу органів влади, організацій та компаній, проведення масових заходів та проїзд у транспорті. Як і під час попередніх локдаунів, відвідувачі різноманітних закладів повинні очікувати своєї черги на вулиці, усі масові заходи заборонені. Проїзд у транспорті обмежений кількома годинами зранку і у другій половині дні: з 6-ої до 9-ої та з 16-ої до 19-ої. Пасажири і водії повинні при собі або мати свіжу (до 72 годин) довідку про негативний тест на COVID-19, або пред'явити довідку про вакцинацію (про отримання хоча б однієї дози). Бари, ресторани, кав'ярні можуть працювати лише тоді, якщо усі працівники або мають свіжий тест, або сертифікат про щеплення від коронавірусу у будь-якій формі. 

Жителі міста масово звернулись у Центрі вакцинації, так як не маючи довідки про отримання хоча б однієї дози вакцини вони не потраплять на роботу і не зможуть працювати. На одному з міських порталів наводять слова мелітопольських чиновників, які говорять, що протягом одного дня – 7 жовтня – у Центрі побувало більше восьмисот громадян.

Як свідчить інфографіка на сайті МОЗ України, у Мелітополі вакциновано 25477 осіб, що становить всього 16% від 150-тисячної кількості населення міста.

Видання "Коментарі" інформувало своїх читачів, представники яких професій зобов'язані бути вакцинованими для допуску робоче місце.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини