Головна Новини Суспільство події У Маріуполі нардепи побилися через бюджет
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі нардепи побилися через бюджет

Маріупольські депутати влаштували масові бійки через проект бюджету. Засідання міськради зірвано

23 грудня 2020, 21:00
Поділіться публікацією:

Після місцевих виборів в деяких регіонах відбуваються бійки під час засідання. Зовсім недавно бійки серед народних обранців були в Одесі, сьогодні під час голосування за бюджет міста депутати побилися прямо в міській раді.

У Маріуполі нардепи побилися через бюджет

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє телеканал "Україна 24", депутати побилися через прийняття бюджету.

За словами ж мера міста Вадима Бойченка про інцидент в міській раді відбувся через нерозуміння деяких депутатів. На питання, чи легко буде працювати в такому міськраді, Бойченко відповів:

"Ми бюджет формуємо виключно в розрізі міста, стратегічних ініціатив, спрямованих на розвиток нашого прекрасного Маріуполя ... Битва за доступ до фінансового ресурсу сьогодні відбулася, але одноголосно сім фракцій проголосували, 36 депутатів, і прийняли бюджет на 2021 рік без опозиції", — сказав мер міста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Уповноважений з захисту державної мови Тарас Кремінь повідомляє, що починаючи з 16 липня 2021, кожен кандидат на отримання посади в органах державної влади або місцевого самоврядування, повинен складати іспит з української мови, згідно з новими вимогами, розроблених Національною комісією за стандартами державної мови. "Всі ті, хто має намір стати народним депутатом в наступному скликанні, хто захоче працювати міністром або, скажімо, Уповноваженим щодо захисту державної мови, повинні підтвердити своє знання української мови на іспиті", — повідомляє Тарас Кремінь. Всі вимоги до іспиту будуть підкріплені Законом України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини