Головна Новини Суспільство події У Львівській області COVID-19 забрав життя подружньої пари медиків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області COVID-19 забрав життя подружньої пари медиків

За життя лікарів боролися понад три тижні

12 листопада 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

У місті Сокаль, що у Львівській області, коронавірусна інфекція забрала життя подружньої пари лікарів Анни та Богдана Городенчуків. Про це повідомляє "Нео Радіо" в Facebook.

У Львівській області COVID-19 забрав життя подружньої пари медиків

ФОТО: З відкритого джерела

Як відомо, Анна Богданівна працювала завідувачкою відділення гінекології в Сокальської лікарні, а її чоловік Богдан Ярославович обіймав посаду завідувача лабораторії. Подружжя Городенчуків все життя пропрацювало в місцевій лікарні й дуже любило свою роботу.

"Слів немає... Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків! Ще одні лікарі! Подружжя лікарів! До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя!", — написав головний лікар Сокальської лікарні Роман Швед на своїй сторінці в Facebook.

За даними джерела, у вівторок коронавірус забрав життя чоловіка, а вчора від ускладнень захворювання померла і його дружина Ганна.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, від ускладнень коронавірусної інфекції помер Борис Павленко — завідувач відділення інтенсивної терапії для новонароджених дніпровської лікарні імені Мечникова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини