Головна Новини Суспільство події У Луганській ОВА розповіли, як місцеві жителі можуть допомогти розбити ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганській ОВА розповіли, як місцеві жителі можуть допомогти розбити ворога

Виїхавши з небезпечних населених пунктів Луганщини, люди можуть допомогти армії вигнати ворога.

16 квітня 2022, 13:18
Поділіться публікацією:

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай вкотре звернувся із закликом до жителів Луганської області не втрачати дорогоцінний час та евакуюватися з регіону в ті області, які на сьогоднішній день вважаються безпечнішими. Гайдай зазначив, що ситуація з кожним днем погіршується і анонсована раніше битва за Донбас стає дедалі ближче. Евакуювавшись із небезпечних населених пунктів, люди можуть допомогти українським захисникам більш холоднокровно та впевнено розправитися з ворогом. Як передає портал "Коментарі", про це Сергій Гайдай наголосив у себе в Telegram.

У Луганській ОВА розповіли, як місцеві жителі можуть допомогти розбити ворога

Зруйновані міста. Фото: Міноборони України

Сергій Гайдай наголосив, тим, хто досі не виїхав із Луганської області, потрібно зробити це негайно. Луганська область не буде віддана ворогові. Вона буде під надійним наглядом Збройних Сил України.

За словами Сергія Гайдая, евакуація триває, але її з кожним днем проводити все складніше і складніше. Зокрема, вранці Росією обстріляли Лисичанськ і евакуацію з цього міста було перервано. Також Гайдай розповів, що російські військові продовжують намагатися захопити все нові і нові населені пункти в Луганській області. Але їхні атаки розбивають ЗСУ. Ворог зазнає дуже великих втрат. У результаті розлючені через постійні втрати ворожі війська починають відкривати хаотичний вогонь по мирних кварталах Луганської області.

Сергій Гайдай також розповів, що область охоплена пожежами через артилерійський обстріл. Ті люди, які опиняються в населених пунктах, охоплених вогнем, залишаються відірваними від допомоги, тому що доставити туди продукти стають дедалі складнішими.

Гайдай зазначив, що на сьогоднішній день доступ вже утруднений навіть до Кремінної. Окупантів підтискає ще й сакральна дата, що наближається 9 травня, до якої їм потрібно показати хороший результат.

"Встигніть поїхати! Допоможіть ЗСУ захистити Луганщину та вигнати ворога", – резюмував Сергій Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому примирення України та Росії не буде століттями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини