Головна Новини Суспільство події У Луцьку розробили катапульту для метання коктейлів Молотова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луцьку розробили катапульту для метання коктейлів Молотова (ВІДЕО)

Мешканці Луцька розробили катапульту, за допомогою якої можна далеко кидати коктейлі Молотова

7 березня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Українці об'єдналися, щоби спільними зусиллями вигнати ворога з рідних земель. І їх винахідливості немає меж. Мешканці Луцька зробили катапульту для метання коктейлів Молотова, щоб знищувати техніку супротивника. Про це на своїй сторінці повідомив Павло Цапюк.

У Луцьку розробили катапульту для метання коктейлів Молотова (ВІДЕО)

У Луцьку вигадали, як далеко метати коктейлі Молотова (фото з відкритих джерел)

Добровольці із територіальної оборони Луцька готуються до зустрічі з російськими загарбниками. Громадяни створили пристрій, за допомогою якого можна далеко кидати коктейлі Молотова і назвали таку катапульту "ДжаВолина". Це своєрідна алюзія на Джавелін – ракетний комплекс, який призначений для знешкодження ворожої авіації.

""ДжаВолина". Коли не спиться. Вона працює", — написав він, опублікувавши відео, на якому показав пристрій у дії.


Нагадаємо, що жителів міст закликають зупиняти супротивника у будь-який спосіб, зокрема за допомогою "коктейлю Молотова". Він діє як займистий засіб, здатний знищити техніку. Але треба знати, куди цілитися, щоб швидко зупинити вантажівки, бронемашини та БТР. Міноборони показало вразливі місця ворожої техніки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці переживають дуже тяжкі часи, через вторгнення Росії на наші території, багатьом доводиться ховатися від інтенсивного обстрілу. На Telegram-каналі Центру протидії дезінформації розповіли, як поводитись у критичних ситуаціях.

Читайте також, що жителі тимчасово окупованих Херсона та Мелітополя демонструють свою мужність і виходять на мітинги, показуючи російським військовослужбовцям, що не хочуть їхнього "визволення" та вимагають покинути їхні міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини