Головна Новини Суспільство події Не бояться пострілів: мешканці Херсона та Мелітополя виганяють окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не бояться пострілів: мешканці Херсона та Мелітополя виганяють окупантів (ВІДЕО)

Російським військовослужбовцям вдалося окупувати Херсон та Мелітополь, але жителі міст вийшли на мітинг та вимагають, щоб солдати покинули місцевість

5 березня 2022, 13:10 comments1086
Поділіться публікацією:

Жителі тимчасово окупованих Херсона та Мелітополя демонструють свою мужність і виходять на мітинги, показуючи російським військовослужбовцям, що не хочуть їхнього "звільнення" та вимагають покинути їхні міста.

Не бояться пострілів: мешканці Херсона та Мелітополя виганяють окупантів (ВІДЕО)

Мешканці Херсона та Мелітополя виганяють солдатів РФ / Фото: Суспільне Херсон

На сторінці"Суспільне. Херсон" з'явилися фотографії, де видно, що десятки жителів Херсона вийшли на мирну акцію, щоб показати військовим РФ, що Херсон — це Україна. Містяни зібралися на центральній площі міста.

Генштаб ЗСУ опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, де видно, як люди тримають українські прапори та не бояться протистояти супротивнику.

"Незламна Фортеця Херсон демонструє всьому світу: "Херсон — це Україна"! Назавжди!", — йдеться у повідомленні.

Жителі захопленого Мелітополя (Запорізька область) також не стояли осторонь і вийшли на акцію протесту проти російських військових із синьо-жовтими прапорами. На відео, опублікованому на Telegram-каналі "Уніан", видно, як місцеві вийшли назустріч супротивнику та намагалися прогнати їх із місцевості. Містян не зупинили навіть попереджувальні постріли у повітря.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що мужність жителів окупованих міст, ймовірно, увійде у світову історію.

Нагадаємо, що у місті Херсон загарбники зайняли офіс ТРК "Суспільне мовлення: Херсон". Голова облдержадміністрації Геннадій Лагута зазначив, що отримав інформацію, що рашисти через канали зв'язку мають намір поширювати дезінформацію про нібито капітуляцію та підписаний мирний договір з Росією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що війська РФ відмовилися схвалити "зелений коридор" у Херсонській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини