Головна Новини Суспільство події Хочуть поширювати фейки: у Херсоні окупанти захопили приміщення "Суспільного"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочуть поширювати фейки: у Херсоні окупанти захопили приміщення "Суспільного"

Т2 не працює у Херсоні

3 березня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

В місті  Херсон загарбники зайняли  офіс  ТРК "Суспільне мовлення: Херсон". Про це інформує  очільник  Херсонської  облдержадміністрації Геннадій Лагута.

Хочуть поширювати фейки: у Херсоні окупанти захопили приміщення "Суспільного"

Вороги хочуть розповсюджувати фейки (фото з відкритих джерел)

За  словами посадовця, він отримав  інформацію, що рашисти через канали зв’язку мають намір розповсюджувати дезінформацію про нібито  капітуляцію та підписаний  мирний договір  з Росією.

Звичайно, що це фейк. Але саме так  окупанти  мають намір  дезорієнтувати наших громадян, викликати паніку, посіяти зневіру  і вплинути на  українських військових, аби вони  склали зброю. 

"Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел! І не поширюйте неперевірені та недостовірні факти – їх продукує ворог!" – підсумував  херсонський губернатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Енергодарі окупанти обстріляли житлові будинкиНа території, де розміщений блокпост  міста Енергодар, продовжуються бойові дії. Йдуть обстріли, ворожі снаряди влучили в житлові помешкання, які загорілись. Дещо пізніше міський  голова Енергодара  проінформував, що  на території  міста після обстрілів російських окупантів  вже немає  водопостачання, в деяких мікрорайонах  відсутнє електричне освітлення.  При цьому, за інформацією українських ЗМІ, 2 березня до міста, де працює Запорізька АЕС, підійшли  російські війська. Городяни масово вийшли, щоб  зустріти агресора і не впустили його до Енергодара.  Сьогодні, 3 березня мер цього запорізького міста  Дмитро Орлов написав, що сюди направляється ворожа колона, в якій понад 100 одиниць важкої техніки. Посадовець проінформував, що  загарбники обстріляли  блокпост та застосовують зброю проти мирних  жителів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини