Головна Новини Суспільство події У Литві озвучили прогноз: хто може скинути режим Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Литві озвучили прогноз: хто може скинути режим Путіна

У МЗС Литви вважають, що росіяни можуть повалити Путіна

27 вересня 2022, 15:55 comments1705
Поділіться публікацією:

У росіян може закінчитися терпіння, і ті можуть повалити режим Володимира Путіна. Все залежить від того, чи наважаться люди на цей крок. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс у Twitter.

У Литві озвучили прогноз: хто може скинути режим Путіна

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс. Фото: із відкритих джерел

"Литовці повалили радянський режим, українці позбулися Януковича, іранські жінки повстали проти жорстокості режиму в Ірані, і росіяни можуть повалити Путіна. Не варто недооцінювати силу свободи", — написав міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер Німеччини Олаф Шольц в інтерв'ю The New York Times зізнався, що уряд його країни свідомо не надає Україні танків — нібито, щоб не спровокувати війну між НАТО і РФ. Водночас, запевняє Шольц, ФРН підтримує Україну у боротьбі проти російської агресії. Як розцінюєте такі заяви? Чи можна говорити, що Німеччина втрачає лідерство у ЄС? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – західні союзники України продумують плани реагування на випадок, якщо російський диктатор Володимир Путін почне реалізовувати свої ядерні загрози щодо України. Кремлю непублічно надсилають попередження про можливі наслідки, повідомляє Financial Times із посиланням на п'ять анонімних обізнаних співрозмовників. А радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван відкрито заявив, що Штати роз'яснили Москві "катастрофічні наслідки", з якими вона може зіткнутися, якщо зважиться на ядерний удар. Чи ще є шанс уникнути катастрофи? Чи для цього робить цивілізований світ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

27 вересня 2022, 15:58

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини