Головна Новини Суспільство події У лісі в Польщі виявили залишки ракети із російським надписом, - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У лісі в Польщі виявили залишки ракети із російським надписом, - деталі

Біля міста Замостя, за 15 км від Бидгоща у Польщі знайшли залишки невідомого військового об’єкта. Ймовірно, це залишки ракети класу "повітря – поверхня"

27 квітня 2023, 11:10
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють у Міністерстві оборони Польщі, пишуть "Коментарі".

У лісі в Польщі виявили залишки ракети із російським надписом, - деталі

Залишки російської ракети виявили у лісовій місцевості, в Польщі

На місці працюють сапери, правоохоронці, жандармерія та представники SKW.

За словами генпрокурора Польщі Збігнєв Зьобро, у Гданську військовий відділ окружної прокуратури спільно з Національною прокуратурою порушив справу, щодо знайденого у лісовій місцевості об’єкта.

Як повідомляють у виданні RMF FM, мова іде про ракету класу "повітря – поверхня". Там зауважують, що її виявили 25 квітня.

Проте, коли саме ракета упала – поки невідомо. Спочатку припускали, що це можуть бути уламки безпілотника. Та, попередньо дослідивши об’єкт, на ньому побачили написи російською мовою.

Поки-що у прокуратурі Гданська не коментують походження уламків знайденої зброї.

Дана місцевість, де виявили об’єкт, розташована за 500 кілометрів від кордону України, і за 240 кілометрів від Калінінградської області Росії, й за 400 кілометрів від кордону з Білоруссю.

Читайте також на сайті "Коментарі", — імпорту соняшникової олії з України не буде: Єврокомісія погодилася ввести заборону. Європейська комісія дала згоду на заборону імпорту української соняшникової олії, водночас виступивши за збереження її транзиту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — тепер без російського газу: у яких країнах ЄС найбільше зросли ціни Найбільше ціни на газ зросли у Чехії, Румунії, Латвії. Зростання цін на "блакитне паливо" торкнулося всіх країн Євросоюзу. У період із другої половини 2021 року до другої половини 2022 року у всіх країнах Європейського Союзу зросли ціни на газ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Євростат.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини