Головна Новини Суспільство події У Кремлі відреагували на бажання Ердогана поговорити з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на бажання Ердогана поговорити з Путіним

Поки точно невідомо, коли Путін та Ердоган можуть поспілкуватися, повідомив речник російського диктатора Пєсков

8 липня 2023, 14:40 comments1050
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін може поспілкуватися з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Але на сьогоднішній день немає домовленостей щодо зустрічі двох лідерів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", цитуючи заяву прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.

У Кремлі відреагували на бажання Ердогана поговорити з Путіним

Путін та Ердоган. Фото: з відкритих джерел

"Контакти можливі. Точних дат поки що немає", — заявив головний рупор Кремля.

Зазначимо, під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що він має намір поговорити з президентом РФ Путіним телефоном, обговоривши можливість продовження зернової угоди, термін дії якої закінчується 17 липня. Також турецький лідер заявив, що у серпні він розраховує на те, що Володимир Путін відвідає з офіційним візитом Туреччину. Також Ердоган висловив позицію, що Туреччина вважає, що Україна має стати членом НАТО .

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишні американські чиновники нібито проводять конфіденційні переговори з РФ про можливий вихід на мирні переговори з Україною, ймовірно, восени після наступальних дій ЗСУ. Про це повідомляє NBC News, запевняючи, що переговори пройшли з відома Адміністрації президента Джо Байдена, проте не за її вказівками. У свою чергу, за інформацією Reuters, Білий дім не санкціонував і не давав згоди на непублічні переговори, які колишні чиновники нацбезпеки США нібито проводили, зокрема, з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Про що говорять почастішання повідомлення про ймовірні переговори восени, за підсумками контрнаступу (раніше щось подібне нібито говорив директор ЦРУ Вільям Бернс у червні, під час його таємного відвідування Києва)? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини