Головна Новини Суспільство події У Київській міській військовій адміністрації розповіли про єдиний варіант – росіянам взяти Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про єдиний варіант – росіянам взяти Київ

Існує варіант, що противник хоче оточити Київ, тримати облогу та виставити просто політичні вимоги

14 березня 2022, 16:27
Поділіться публікацією:

Путін може спробувати досягти своєї мети та захопити Київ лише в тому випадку, якщо збере всі наявні людські ресурси та зосередить їх на підступах до столиці. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "НВ" розповів голова Київської міської військової адміністрації генерал Микола Жирнов.

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про єдиний варіант – росіянам взяти Київ

Микола Жирнов. Фото: НВ

Голова Київської міської військової адміністрації заявив, що він категорично не згоден із твердженням радника голови ОП Подоляка про те, що Київ уже перебуває в осаді. Насправді, це не так. Найближче супротивник просунувся Житомирським напрямом. Крім того, противнику так і не вдалося взяти дуже важливу Одеську трасу. Дуже схожа ситуація щодо Обухівського та Бориспільського напрямку.

Жирнов зазначив, для того, щоб взяти Київ агресор має створити внутрішнє та зовнішнє кільце оточення. Отже, сили тих, хто намагається взяти Київ, мають бути в 5-7 разів більшими, ніж обороняються. На даний момент цього близько немає. Зараз угруповання військ, яке обороняє столицю України в рази більше за ті війська, які час від часу намагаються штурмувати столицю.

За словами Жирнова, єдиний варіант, коли ворог може мати успіх – це коли Путін дасть команду зібрати всі наявні людські ресурси і привезти до Києва. Це виконати дуже важко навіть для такої величезної країни, як РФ.

Микола Жирнов звернув увагу, що у місті дуже складно вести вогонь, маневрувати, постачати боєприпаси, продовольство та пальне. Росія вже має гіркий досвід таких боїв у Сирії та Чечні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС розповіли, яке головне завдання поставлене Кремлем перед окупантами на найближчі 2-3 тижні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини