Головна Новини Суспільство події У Києві жорстко відповіли Орбану на чергові пропозиції віддати РФ частину територій України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві жорстко відповіли Орбану на чергові пропозиції віддати РФ частину територій України

Зокрема, прем'єр-міністр Угорщини закликав укласти "договір" з Путіним та відмовити Україні у членстві в НАТО

30 серпня 2023, 15:28 comments1044
Поділіться публікацією:

Україна не торгує своїми територіями, а Росія обов'язково покарає за заподіяне в Україні зло. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у себе у Facebook зробив речник МЗС України Олег Ніколенко, реагуючи на заяви прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, що Захід має укласти угоду з президентом РФ з безпеки України, яка не повинна включати ні повернення Криму, ні членства України в НАТО.

У Києві жорстко відповіли Орбану на чергові пропозиції віддати РФ частину територій України

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

"Насправді ми вже почали хвилюватися, що Віктор Орбан давно не закликав припинити постачання зброї до України та узаконити агресію Росії. Навіть почали сумніватися в послідовній позиції угорського прем’єра, — наголосив Ніколенко. — Ми не знаємо, як там в Угорщині, але Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом. І світ не буде торгувати. А російське керівництво, яких би воно не залучало публічних адвокатів, неодмінно понесе відповідальність за все заподіяне українцям зло".

Зазначимо, глава угорського уряду Віктор Орбан систематично озвучує тези, близькі до заяв російських пропагандистів. Так, пропонуючи Заходу погодитися сісти за стіл переговорів із Путіним, Орбан додав, що Україна не має шансів перемогти Росію у війні і тому може програти будь-якої миті. Вся справа в тому, вважає Орбан, що російська армія суттєво перевершує українську за чисельністю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Європейська комісія розцінила як порушення Директиви ЄС рішення уряду Угорщини про звільнення з місць позбавлення волі засуджених за торгівлю людьми через переповнені в'язниці. Про це йдеться у висновку Єврокомісії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 серпня 2023, 16:03

А ми вже почали хвилюватись що більше не буде жорстких відповідей. Але ні торгувати територіями справді не будуть перетворять їх на Грозний Маріуполь Бахмут Алеппо. Тактика нацизму і більшовицького терору і їх юдейських ідеологів однакова, повне знищення незгодних. Не хочеш визнавати військових злочинців будеш знищений ЄС і США нададуть потрібну кількість снарядів.


Новини