Головна Новини Суспільство події У Києві з'явився новий дорожній знак (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві з'явився новий дорожній знак (ФОТО)

Його вже встановили на Подільському узвозі, вулицях Богомольця, Шовковичній та Великій Васильківській

25 січня 2021, 14:16 comments1750
Поділіться публікацією:

У столиці на кількох вулицях з'явився новий дорожній знак 1.40, який попереджає водіїв про зміну покриття на дорозі. Про це повідомила служба КМДА.

У Києві з'явився новий дорожній знак (ФОТО)

У Києві з'явився новий дорожній знак. Фото: www.facebook.com/kyivtransportDTI

За даними прес-служби, його встановили на Подільському узвозі, вулицях Богомольця, Шовковичній та Великій Васильківській.

У Департаменті транспортної інфраструктури також відзначили, що даний знак був необхідний з тієї причини, що ті ділянки дороги, де є різні дорожні покриття, є вкрай небезпечними і можуть привести до аварії.

У Києві з'явився новий дорожній знак (ФОТО) - фото 2

"Різка зміна покриття, особливо при погіршенні погодних умов, може призвести до ДТП. Київська міська влада розробила та ініціювала включення знака 1.40 до Правил дорожнього руху. Побачивши такий знак, водій повинен знизити швидкість", — пояснили в департаменті.

У КМДА також додали, що схожі дорожні знаки встановлені й на території Євросоюзу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Афганістан заборонив номерні знаки з числом 39. У поточному місяці віце-президент Афганістану Амрулла Салех офіційно заборонив видавати в країні автомобільні знаки з числом 39, і громадяни нарешті видихнули. З чим же пов'язана ця заборона?

Також ми писали, як би могла виглядати київська підземка в СРСР. У Мережі опублікували знімки, які демонструють, як би виглядав метрополітен в СРСР. Дивлячись на схеми, можна побачити, де саме збиралися відкривати нові станції метро. Але найдивніше, що вже тоді планували побудувати метро на Троєщину, якого немає до цього часу.

У 1980 році була створена попередня схема розвитку метро в XI-XIV п'ятирічки. Там є Подільсько-Воскресенська лінія, яку планували побудувати через "Червону площу" ("Контрактову площу").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини