Головна Новини Суспільство події У Києві вирішили послабити карантин: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві вирішили послабити карантин: що зміниться

Більшість карантинних заходів виконуються, а порушників зовсім небагато

12 січня 2021, 18:51
Поділіться публікацією:

У столиці в період січневого локдауну працюють катки та атракціони. Згідно з даними моніторингу, майже всі карантинні заходи дотримуються, а порушники якщо і є, то їх дуже мало.

У Києві вирішили послабити карантин: що зміниться

Каток. Фото: pokupon.ua

Заступник міського голови Києва Володимир Бондаренко в ефірі каналу "Україна 24" розповів, що рішення про те, що ковзанки та атракціони можуть працювати, було прийнято Держспоживслужбою. Повідомляється, що такі види дозвілля мінімізують ризик зараження коронавірусною інфекцією.

"Міська рада не заперечує, оскільки вважає, що функціонування таких видів відпочинку на відкритому повітрі при дотриманні протиепідемічних заходів в принципі мінімізує ризик захворювання. Але остаточне рішення приймала Держспоживслужба, відповідно, вона також погодилася з таким рішенням. За результатами перших днів локдауну можу констатувати, що протиепідемічні обмеження в Києві здебільшого дотримуються. немає підстав на сьогодні навіть обмежувати вхід на станції метрополітену, немає великої тисняви. Мінімальна кількість протоколів про порушення складається в останні дні. За вчора таких протоколів було всього 6 ", — пояснив Володимир.

Також він сказав, що найбільше обмеження торкнулися роботи громадського транспорту, яких повинні дотримуватися і пасажири, і водії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ять безглуздостей січневого локдауну в Україні. Як показало опитування, проведене компанією Research & Branding Group, думки українців щодо доцільності нинішнього локдауна розділилися навпіл. У той час як 42% підтримують його введення, рівно стільки ж — 42% — не підтримують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини