Головна Новини Суспільство події У Києві від коронавірусу померли батьки 12 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві від коронавірусу померли батьки 12 дітей

Подружжя були засновниками дитячого будинку сімейного типу та виховували 12 дітей

29 березня 2021, 23:53
Поділіться публікацією:

Коронавірус ніс життя подружжя переселенців з Макіївки Донецької області, які виховували 12 дітей. Про це в новинах "Сегодня" повідомляє Єлизавета Герасим'юк.

У Києві від коронавірусу померли батьки 12 дітей

COVID-19 забрав життя подружжя

У київській Олександрівській лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померла багатодітна мати Діана Родікова-Єрмакова.

Тиждень жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Напередодні у неї відмовили нирки, а коронавірус вразив легкі на 95%. Її чоловік Володимир Родиков помер від коронавірусу трохи більше тижня тому — 20 березня.

Подружжя були засновниками дитячого будинку сімейного типу та виховували 12 дітей — п'ятьох біологічних і сімох прийомних. Відомо, що після смерті батьків старша дочка, яка вже є повнолітньою, разом з чоловіком вирішили взяти опікунство над неповнолітніми братами та сестрами.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що в Україні до 15 квітня триватиме загострення ситуації з коронавірусів. МОЗ очікує зростання кількості хворих на Covid-19 протягом найближчих двох тижнів. Раніше нардеп Михайло Радуцький заявив, що нові мутації коронавірусу в майбутньому можуть провокувати нові хвилі епідемії. За його словами, пік коронавірусу в Україні ще не настав. Він зазначив, що якщо зараз зняти частину карантинних обмежень, то це може спровокувати новий спалах Covid-19 . Особливо це стосується західних областей, в яких активний трафік з сусідніми країнами.

Раніше вчені Ізраїлю виявили нові мутації коронавірусу Covid-19. На цій території новий штам з'явився вкінці осені 2020 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини