Головна Новини Суспільство події У Києві поліція посилила заходи безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві поліція посилила заходи безпеки

Правоохоронці готові припинити можливі заворушення під час проведення масових акцій

3 листопада 2020, 10:04
Поділіться публікацією:

Поліція Києва перейшла на посилений режим патрулювання вулиць. Порядок у столиці забезпечуватимуть патрулі поліції спільно з бійцями Нацгвардії. Для забезпечення порядку залучать також кінологів і вибухотехніків. Посилений режим вводиться у зв'язку з раніше анонсованими масовими акціями. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі.

У Києві поліція посилила заходи безпеки

Відповідно до раніше поданих заявок сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, в тому числі під будівлею Верховної Ради України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень, правоохоронці, в тому числі й кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу посилили заходи безпеки на локаціях проведення заходів.

Організатори мітингів і акцій попередили, що у своїх заходах будуть залучений автотранспорт. У зв'язку з цим, рух на деяких вулицях у Києві може бути ускладнене. Поліцейські просять водіїв враховувати цю незручність і планувати об'їзні маршрути.

Нагадаємо, раніше президент Зеленський припустив, що рішення Конституційного суду можуть привести до масових акцій протесту. Своєю чергою члени КС почали готуватися до наступних протестів і замовили металеві решітки на перший поверх будівлі суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини