Головна Новини Суспільство події У Києві побили та пограбували відомого журналіста: у якому він стані
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві побили та пограбували відомого журналіста: у якому він стані

Стало відомо, що жертвою нападників став відомий журналіст Андрій Куликов

11 січня 2022, 11:42
Поділіться публікацією:

У поліції повідомили про грабіж — у столиці чоловіка побили, відібрали телефон, банківські картки та три тисячі гривень готівкою. Як стало відомо порталу "Коментарі", жертвою нападу став відомий в Україні журналіст Андрій Куликов.

У Києві побили та пограбували відомого журналіста: у якому він стані

Андрій Куліков. Фото з сайту "Детектор медіа"

Напад стався у Шевченківському районі Києва. Невідомі підійшли до Андрія Куликова і попросили в нього "підкурити". Журналіст їм відмовив, після чого на нього напали, побили і відібрали усе цінне, що він мав при собі. Його, навіть, змусили сказати пін-код до банківської картки. Нині нападників уже розшукали. Вони переховувались у одному з київських хостелів. Станом на сьогодні стало відомо, що  їх за рішенням суду вже взяли під варту. Санкція статті, яку порушили правоохоронці, передбачає шість років позбавлення волі.

"Фігуранти затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області, та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. На даний час правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до скоєння даного кримінального правопорушення", — повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Що стосується Андрія Куликова, то він вже оговтався і продовжує працювати. Цей напад він ніяк не пов’язує із своєю професійною діяльністю.

Нагадаємо, Андрій Куликов є досвідченим журналістом, він очолює Комісію з журналістської етики, а також є одним з засновників "Громадського радіо".

Читайте також: Жіночий аб’юз: Карпачов заступився за чоловіків, які потерпають від насильства




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини