Головна Новини Суспільство події У Києві Марш "антивакцинаторів": що вимагають люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві Марш "антивакцинаторів": що вимагають люди

У столиці на площі біля Верховної Ради розпочався марш за права чи так званий марш "антивакцинаторів"

3 листопада 2021, 10:05 comments1506
Поділіться публікацією:

Незважаючи на стрибок захворюваності на коронавірус і зростання госпіталізації хворих. У Києві на площі біля парламенту пройшов марш за права, який називають маршем "антивакцинаторів". Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на портал "Української правди".

У Києві Марш "антивакцинаторів": що вимагають люди

Марш проти вакцинації. Фото: Українська правда

Похмура, дощова погода не завадила тому противникам обов'язкової вакцинації проти коронавірусу зібратися під стінами Верховної Ради. Щоправда, людей зібралося не так багато, як заявляли організатори. Проти вакцинації виступили кілька сотень людей, переважна більшість яких була без захисних масок.

Акція стартувала о 8-й ранку. Основні вимоги, які висунули присутні – це скасування карантинних обмежень та найголовніше – скасування обов'язкової вакцинації, що порушує права людей, які гарантовані Конституцією України.

Якщо говорити про відомих політиків, які публічно висловилися на підтримку присутніх, це екс-нардеп Надія Савченко, яку правоохоронці затримали в аеропорту "Бориспіль" з "липовим" COVID-сертифікатом.

Через деякий час учасники акції вирішили перейти до більш радикальніших методів, щоб звернути на себе увагу, і заблокували в кількох місцях урядовий квартал. Мітингувальники з плакатами перекривали на якийсь час дорогу, час від часу конфліктували з поліцією, яка вимагала, щоб рух було відновлено і мітингуючі не порушували законодавство.

Читайте також на порталі "Коментарі" – лікар розповів, коли настане пік захворюваності на коронавірус. Вже сьогодні медики працюють на межі своїх можливостей. Найгірша ситуація в Одесі та Харкові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини