Головна Новини Суспільство події У Києві ціна на проїзд в метро може зрости до 20 гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві ціна на проїзд в метро може зрости до 20 гривень

Витрати залишилися на колишньому рівні

27 січня 2021, 11:00 comments1806
Поділіться публікацією:

Вартість проїзду в київському метрополітені може стрімко зрости через останній кризи, викликаного пандемією коронавірусу. Таким чином проїзд в столичної підземки може вирости з 8 до 16-20 гривень. Таку заяву зробив глава асоціації перевізників Київської області Олексій Павленко, передає видання "Вести".

У Києві ціна на проїзд в метро може зрости до 20 гривень

Метро у Києві. Фото: Delo

Він заявив про значно зниженні пасажиропотоку в київському метро, коли витрати на підземку залишилися на колишньому рівні. Місцева влада столиці почнуть розглядати питання збільшення вартості проїзду з лютого 2021 року, а сама ціна може вирости з 8 до 20 гривень.

Павленко сказав, що у міської влади Києва є безліч зобов'язання по кредитах, в тому числі і Європейським банком реконструкції та розвитку, які були взяті для закупівлі нових автобусів.

Він зазначив, що влада готова до подорожчання проїзду, однак вони чекають, коли першими ціни підвищать "маршрутники".

За інформацією джерел у владі Києва, питання тарифів тримають на серйозному контролі, оскільки рішення про їх підвищення є політичним.

На цей момент обговорюється підвищення вартості проїзду в метро до 16-20 гривень, проте, за словами Павленка, окрім мера цю новину ніхто не озвучить.

Він сказав, що меру Києва Віталію Кличку не вигідно зараз приймати непопулярні рішення у світлі того, що зараз активно говорять про можливість дострокових парламентських і навіть президентських виборів.

Після початку пандемії коронавірусу в березні 2020 року в Україні був введений жорсткий карантин з повною зупинкою громадського транспорту і міжміського сполучення. Київський метрополітен також був закритий протягом весняного локдауна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про обшуки в "Київводоканалі".

Також дивіться, як могла б виглядати київська підземка за часів СРСР.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Дан

27 січня 2021, 21:37

Пэрэмоха!.. Смэрть творогам!.. СУхеС трычи!!!


Новини