Головна Новини Суспільство події Обшуки в Київводоканалі: СБУ назвала причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки в Київводоканалі: СБУ назвала причину

Співробітники СБУ викрили на хабарі заступника начальника одного з департаментів Київводоканалу

21 січня 2021, 16:14 comments1136
Поділіться публікацією:

Співробітники Служби безпеки України прийшли з обшуками в головний офіс "Київводоканалу". Про це повідомила компанія в соціальній мережі Facebook.

Обшуки в Київводоканалі: СБУ назвала причину

"У головному офісі" Київводоканалу "відбуваються слідчі дії, які проводить ГУ СБУ в місті Києві. Керівництво компанії відкрите до співпраці. Як тільки будуть подробиці, ми повідомимо докладніше, за умови, що це дозволить слідство", — сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією у виданні РБК, яке посилається на Головне управління Служби безпеки, правоохоронці проводять слідчі дії за фактом хабарництва.

"Так, проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження. У справі про хабарництво", — розповіли РБК в СБУ.

На офіційному сайті Служби безпеки також з'явилася інформація про те, що співробітники СБУ викрили на хабарі заступника начальника одного з департаментів Київводоканалу. За даними слідства, він запросив понад 38 тисяч доларів від представника комерційної структури. Правоохоронці задокументували отримання чиновником авансу в розмірі 9,1 тисячі доларів.

"У таку суму він оцінив узгодження дозволів на розміщення об'єктів зовнішньої реклами на ділянках, що обслуговуються Київводоканалом", — написали в прес-службі відомства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що співробітники Служби безпеки України розкрили діяльність конвертаційного центру, обіг якого становив 20 мільярдів гривень в год.Так, оперативні працівники змогли встановити, що засновниками "конверта" були двоє бізнесменів зі Львова. Ділки володіли більше ніж 70 фірмами на території різних областей України.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини