Головна Новини Суспільство події У Києві біля ринку "Столичний" почалася акція протесту через проросійських власників нерухомості
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві біля ринку "Столичний" почалася акція протесту через проросійських власників нерухомості

Протестувальники намагаються звернути увагу громадськості на проросійських власників ринку

20 грудня 2020, 21:52
Поділіться публікацією:

У Києві 19 грудня почалася безстрокова акція протесту біля ринку "Столичний". Про це повідомляє кореспондент "Апострофа".

У Києві біля ринку "Столичний" почалася акція протесту через проросійських власників нерухомості

Акція проходить під гаслом "Продаєш і купуєш на" Столичному "- фінансіруешь війну на Донбасі". З півсотні бійців Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" встановили великий намет на узбіччі Кільцевої дороги, розгорнули плакати і роздають листівки.

Протестуючі кажуть, що за їхньою інформацією "Столичний ринок" до сих пір належить кримінальному авторитету Юрія Іванющенка, більш відомого під прізвиськом "Юра Єнакіївський". Цей соратник екс-президента Віктора Януковича ховається від українських правоохоронних органів в Росії, а його чималі статки є джерелом финасирования російської армії і сепаратистів на Донбасі.

"Акція безстрокова. Ми будемо тут стояти до тих пір поки правоохоронні органи не візьмуться за дирекцію ринку і унеможливлять фінансування терористів", — говорить прес-секретар ДУК "Правий Сектор" Діана Виноградова.

На ринку закуповують продукти роздрібні торговці і продають їх киянам. Таким чином столичні жителі, не усвідомлюючи того, фінансують війну проти України. Пікетники-ветерани російсько-української війни закликають покупців більше не їздити на ринок за закупівлями. І обіцяють, що з 1 січня 2021 всі авто, які будуть перебувати на ринку "Столичний", автоматично опиняться в електронній базі "Я підтримую окупантів".

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Києві на Майдані незалежності протестували підприємці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Федот

21 грудня 2020, 01:01

Нема чого рашу кормить х...о сказав шо буде бульдозером давить


Новини