Головна Новини Суспільство події У Казахстані відповіли, чи допоможуть Росії обходити санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані відповіли, чи допоможуть Росії обходити санкції

Нинішні відносини між Казахстаном та Росією продовжаться, проте Казахстан "не використовуватиме різних компаній для обходу санкцій"

26 грудня 2022, 15:50 comments1037
Поділіться публікацією:

На десятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну Казахстан заявив про те, що не приєднається до санкцій проти РФ, проте при цьому не допомагатиме режиму Путіна оминати введені Заходом обмеження. Як заявив міністр закордонних справ республіки Мухтар Тлеуберді в інтерв'ю японському телеканалу "NHK", Росію та Казахстан поєднують тісні економічні зв'язки, тому санкції проти РФ, запроваджені через війну в Україні, негативно позначилися на економіці Казахстану.

У Казахстані відповіли, чи допоможуть Росії обходити санкції

Прапор Казахстану. Фото: з відкритих джерел

Дипломат запевнив, що Казахстан не має наміру переглядати свої відносини з Росією, проте Астана "не використовуватиме різних компаній для обходу санкцій".                                                            

Варто нагадати публічний закид президента Казахстану Токаєва, який на Петербурзькому міжнародному економічному форумі в присутності Путіна заявив про неможливість визнання так званих ЛДНР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна хочуть провести вибори на окупованих українських теренах: вже визначено дату. При цьому Кремль не бентежить затягування військових дій, вибори можуть бути проведені навіть у той час, як діятиме режим воєнного стану.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова ГУР України Кирило Буданов пояснив, чому з поверненням Криму вже питання не обговорюється і українські військові зі зброєю в руках незабаром з'являться на півострові.

Раніше "Коментарі" писали – президент Туреччини Ердоган звинуватив Захід у затягуванні війни в Україні та розповів за яких обставин війна в Україні закінчилася б швидше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини