Головна Новини Суспільство події У Херсоні з'явилися графіті, які передвіщають швидкий прихід ЗСУ – ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні з'явилися графіті, які передвіщають швидкий прихід ЗСУ – ФОТО

Просування ЗСУ на півдні країни проходить без зайвого розголосу

28 червня 2022, 13:15 comments1303
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", незважаючи на російську окупацію, народний опір у Херсоні не спадає. Так, на багатьох будинках у місті з'явилися написи "Херсон вір ЗСУ". У місцевих пабліках вже активно розповсюджують ці написи, піднімаючи настрій жителям Херсона, які продовжують чекати на швидке звільнення.

У Херсоні з'явилися графіті, які передвіщають швидкий прихід ЗСУ – ФОТО

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Тим часом самі захисники просять ЗМІ, а також решту громадян не публікувати у відкритий доступ, де саме знаходяться позиції ЗСУ, як вони просуваються до Херсона. Начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк зазначила під час брифінгу, що іноді радісні емоційні повідомлення про просування ЗСУ лише шкодять і військову операцію доводиться відкладати чи переносити.

Наталя Гуменюк зазначила, складність у контрнаступі у бік Херсона ще полягає в тому, що операція відбувається на відкритій степовій місцевості, що також уповільнює просування української армії. Перш, ніж говорити про той чи інший успіх ЗСУ, потрібно закріпити на нових позиціях і подалі відігнати противника.

При цьому сьогодні під час участі в ефірі загальнонаціонального телемарафону Наталія Гуменюк все ж таки порадувала українців приємними новинами з півдня, де, за її словами, все ж таки йде просування ЗСУ та окупантам з кожним днем стає все складніше і складніше. Наступ ЗСУ йде за двома напрямками – у Херсонській та Запорізькій областях. Загарбники намагаються час від часу відбити втрачені позиції, але це не вдається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна знову заговорили про Третю світову війну та про пряме протистояння Росії та НАТО.

У Херсоні з'явилися графіті, які передвіщають швидкий прихід ЗСУ – ФОТО - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини