Головна Новини Суспільство події У Херсоні підірвали машину із зрадником Сальдо: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні підірвали машину із зрадником Сальдо: що відомо

Володимир Сальдо – призначений окупантами "глава Херсонської області"

14 червня 2022, 16:20 comments2451
Поділіться публікацією:

У Херсоні підірвали службовий автомобіль екс-мера Володимиром Сальдо, який після окупації регіону російськими військами перейшов на бік загарбників, запропонувавши свою послугу, як досвідченого градоначальника. Як передає видання "Коментарі", про вибух в автомобілі Сальдо у Facebook розповів екс-нардеп, а нині військовослужбовець ЗСУ Андрій Немировський. Також цю інформацію підтвердив у себе в телеграмі нардеп Олексій Гончаренко.

У Херсоні підірвали машину із зрадником Сальдо: що відомо

Володимир Сальдо. Фото: з відкритих джерел

За інформацією Немировського, на момент вибуху Сальдо разом із охоронцями перебували у салоні авто. Одразу після сильного вибуху окупанти почали доставляти Сальдо та його охоронців до місцевої лікарні. Як зараз почувається Сальдо невідомо.

У свою чергу Олексій Гончаренко написав, що справді Сальдо на момент вибуху був у машині.

При цьому нардеп зазначив, що не так важливо – вижив Сальдо чи ні, скільки важливо інше – рашистам на нашій землі або бігти, або лежати доведеться.                                 

"Ніхто з них (Ред. окупантів) не має розслаблятися. Нехай бояться, спливають страхом, дзвонять дружинам і матерям, нехай відчувають близькість своєї останньої години. Сальдо, навіть якщо ти зараз виживеш — потім все одно виконаєш трюк сальдо-морталь. Це питання часу", – наголосив Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна визначилися з новою сакральною датою у війні в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін нарешті визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини