Головна Новини Суспільство події У глави найбільшого українського банку виявлено COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У глави найбільшого українського банку виявлено COVID-19

COVID-19 заразився глава правління "Ощадбанку" Андрій Пишний

7 жовтня 2020, 16:09
Поділіться публікацією:

Глава правління "Ощадбанку" Андрій Пишний заразився COVID-19. Про це написав сам банкір на своїй сторінці в фейсбуці.

У глави найбільшого українського банку виявлено COVID-19

"4735 — найгірший показник за COVID-19 в Україні за весь час. На жаль, вже і став частиною цієї сумної статистики. Вчора прийшли результати тесту, і він дав позитивний результат. Запевняю вас, банк і далі буде працювати в звичайному режимі. Моє лікування ніяк не впливатиме на його роботу. на даний момент переходжу на дистанційну роботу. Я буду прислухатися до думок лікарів, щоб якомога швидше вилікуватися. Тримаю всіх в курсі, бережіть себе ", — написав Пишний.


Як раніше повідомляли "Коментарі", темпи поширення коронавірусу в Україні прискорюються. Сьогодні, 7 жовтня, лікарі відзвітували про новий рекорд. За добу в країні виявили ще 4753 інфікованих COVID-19 Найбільше вражена Харківська область.

Харківщина в лідерах за темпами поширення COVID-19 який день поспіль. Але в цей раз регіон побив свої власні рекорди. Covid-19 виявили за вчора відразу у 685 пацієнтів. Таким чином область обійшла Львівщину і вийшла на друге місце за загальною кількістю інфікованих в Україні. Попереду зараз залишається тільки Київ. До слова, в столиці за добу 383 нових хворих. Це також один з найвищих показників в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини