Головна Новини Суспільство події У Генштабі ЗСУ розповіли, чи варто чекати спецназ Білорусі в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли, чи варто чекати спецназ Білорусі в Україні

Секретар РНБО Олексій Данілов раніше заявляв, що загроза участі армії Білорусі у війні проти України зберігається

14 березня 2022, 08:08
Поділіться публікацією:

Розвідка вже неодноразово сигналізувала, що без підтримки з боку країн ОДКБ Росії наодинці все складніше та складніше проводити бойові дії проти України. Тому у Кремлі намагаються втягнути Білорусь у війну. Тепер стало відомо, що білоруські спецназівці в категоричній формі відмовилися брати участь у бойових діях проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

У Генштабі ЗСУ розповіли, чи варто чекати спецназ Білорусі в Україні

Білоруський спецназ. Фото: з відкритих джерел

В інформаційному зведенні Генштабу ЗСУ за 14 березня йдеться про те, що спецназівці збройних сил РБ брати участь у війні з Україною не планують. Ця інформація отримана від однієї з високопоставлених осіб сил спеціальних операцій.

Зазначимо, 12 березня секретар РНБО Олексій Данілов публічно визнав, що ймовірність того, що білоруські військові стануть підмогою для Росії та вторгнутися до України все ще є. Поки що самопроголошеному президентові Білорусі Лукашенку вдається ухилятися від прямих закликів Кремля залучити білорусів до війни проти України. Однією з причин, коли Білорусь могла включитися у війну проти України, міг стати обстріл російськими винищувачами з українського повітряного простору прикордонних сіл у Білорусі. Тоді ніхто не постраждав, але сам прецедент було створено. Тоді в Україні оперативно заявили, що не мають жодного стосунку до цієї провокації Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін усіма силами намагається втягнути Білорусь у війну проти України: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чим це може закінчитися, в першу чергу, для самої Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини