Головна Новини Суспільство події У Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається наступати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається наступати

Відзначено активні дії авіації ворога та завдання ударів з використанням ракет за останню добу

23 березня 2022, 07:55 comments5341
Поділіться публікацією:

Основні запеклі бої продовжують відбуватися на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

У Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається наступати

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Завдяки успішній обороні українські захисники розбивають усі атаки супротивника просуватися у бік Слов'янська, а також населеного пункту Лозова Харківської області. Ворог продовжує намагатися прорватись у бік Запоріжжя, але й тут українська армія тримає оборону. Ще один важливий напрямок Попасна та Курахове.

Також ЗСУ продовжують тримати кругову оборону Маріуполя. На північно-східному напрямку ЗСУ не дають ворогові завести великі сили через кордон. Основні бої трапляються поблизу населеного пункту Малин.

На Сіверщині угруповання військ утримує оборону Чернігова та стримує просування противника у напрямку на Київ. На Південно-Східному напрямку проводиться оборонна операція, здійснюється підтримка дій сухопутних угруповань військ та окремих підрозділів, оборона пунктів базування і морських портів у Чорноморській операційній зоні. Продовжується ведення оборони міста Миколаїв та населених пунктів Миколаївської області.

Наші захисники стримують противника у напрямках на Кривий Ріг та Нововоронцовку, проводять стабілізаційну операцію, виконують завдання територіальної оборони. 

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття важливих об’єктів України та угруповань військ. За попередню добу було уражено понад 17 повітряних цілей ворога (6 літаків, 5 БПЛА, 1 вертоліт та 5 крилатих ракет. Крім того, авіація Повітряних Сил завдавала нищівних ударів по скупченню техніки і живої сили противника та здійснювали ураження ворожих крилатих ракет. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — в СБУ назвали кількість військових, яких можуть "запустити" з Білорусі до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини