Головна Новини Суспільство події У Донецькій області малолітніх брата і сестру знайшли мертвими у скрині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецькій області малолітніх брата і сестру знайшли мертвими у скрині (ФОТО)

Мертвими знайшли 10-річну дівчинку та її 7-річного брата

19 вересня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Минулої суботи в населеному пункті Нікольське Донецької області зникли діти з однієї родини, яким виповнилося 7 і 10 років. Через деякий час їх виявили в домашній скрині, але діти вже не подавали ознак життя. Про те, що не стало її сина і дочки, поліцейським розповіла їхня матір, повідомляє пресслужба Нацполіції Донбасу.

У Донецькій області малолітніх брата і сестру знайшли мертвими у скрині (ФОТО)

У Донецькій області дітей знайшли мертвими у старій скрині (фото facebook.com/Артем Кисько)

Жінка розповіла, що вона з чоловіком рано вранці пішла на роботу, діти у цей час були вдома самі. Поліцейські відразу почали пошуки. У цих заходах брали участь інші залучені працівники поліції Донецької області, залучали пошукових собак.

За певний проміжок часу дітей знайшли вдома, у домашній скрині.

Як розповіли поліцейські, ця родина стоїть на обліку в Службі захисту дітей. Працівники поліції вже попереджали їх, щоб не зловживали спиртним і пам'ятали про свої сімейні обов'язки.

Керівник кримінальної поліції Донецької області Артем Кисько виклав у соціальних мережах фотографію з місця пошуку. Поліцейські порушили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу — умисне вбивство малолітньої дитини. Санкцією цієї статті може бути довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Донбасі снайпери бойовиків вбили військовослужбовця ЗСУ зі Львова. Від кулі бойовиків на лінії фронту загинув 41-річний уродженець Львова Василь Островський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини