Головна Новини Суспільство події На Донбасі снайпери бойовиків вбили 41-річного військовослужбовця ЗСУ зі Львова
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі снайпери бойовиків вбили 41-річного військовослужбовця ЗСУ зі Львова

Проросійські бойовики вбили чергового українського військового

19 серпня 2021, 15:04
Поділіться публікацією:

На Донбасі снайпери російсько-терористичних військ вбили українського військовослужбовця. Від кулі бойовиків на лінії фронту загинув 41-річний уродженець Львова Василь Островський, інформує голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у своєму Facebook.

На Донбасі снайпери бойовиків вбили 41-річного військовослужбовця ЗСУ зі Львова

Василь Островський. Фото: Максим Козицький у Facebook

Островський служив за контрактом у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила (в/ч А0998) на посаді командира мотопіхотного відділення. У нього залишився малолітній син. Військовослужбовець загинув вранці 19 серпня — його вбив снайпер бойовиків. Залишається невідомим, відкривали українські військові у відповідь вогонь і чи вдалося їм придушити снайпера.

Представники влади висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого українського військового.

Раніше портал "Коментарі" писав про втрати ВСУ 7 серпня. У зоні проведення ООС один український захисник загинув, ще один отримав поранення. Бойовики застосували протитанкову ракету по автокрану, який ВСУ відправили на допомогу місцевим жителям.

За кілька останніх днів на сході України почастішали обстріли російських бойовиків. За словами представника вітчизняної делегації в ТКГ Донбасом Сергія Гармаша, причиною такої поведінки могли стати прийдешні зустрічі президента Володимира Зеленського з декількома політичними лідерами інших країн.

Нагадаємо, що на початку липня російські бойовики на Донбасі значно активізували свої протизаконні дії. За інформацією штабу операції Об'єднаних сил (ООС), безпілотники ОБСЄ зафіксували нове розміщення військової техніки так званих "Л-ДНР" в неузгоджених для цього місцях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини