Головна Новини Суспільство події У додатку "Резерв+" з’являться нові функції: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У додатку "Резерв+" з’являться нові функції: деталі

Ще більше українців зможуть в зручний для себе спосіб подавати заявку на відстрочку

22 серпня 2024, 09:22
Поділіться публікацією:

У застосунку "Резерв+" будуть нові механізми, зокрема, спеціалісти працюють над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК, якщо мала місце зміна військовозобов'язаним місця реєстрації. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів керівник управління інформаційних технологій Міноборони Олег Берестовий.

У додатку "Резерв+" з’являться нові функції: деталі

Застосунок "Резерв+". Фото: з відкритих джерел

"Це є дуже важливим, тому що з моменту останнього оновлення даних вже пройшло трохи часу й інші обставини могли трапитися у військовозобов’язаного", – зауважив Берестовий.

Окрім цього, Міноборони працює над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК і подавати заявку на відстрочку. Останній механізм може бути корисним, якщо мова йде про багатодітних батьків або студентів очної форми навчання, що здобувають першу вищу освіту.

Ще одна функція, що невдовзі з’явиться – цифровий рекрутинг. Міноборони хоче дати можливість обирати бажані посади в Збройних силах.

"Можна буде пройти співбесіди та відбір в тому колективі, де бажаєте служити", – говорять в оборонному відомстві.

Читайте також на порталі "Коментарі" - восени в "Резерві+" з'явиться ще одна функція: чи чекати е-повісток.

Також видання "Коментарі" повідомляло – уточнення облікових даних через мобільний додаток "Резерв+" достатньо для виконання обов'язку, передбаченого законом. Про це йдеться у відповіді заступника міністра оборони Катерини Чорногоренко на звернення народного депутата від "Слуги народу" Олександра Федієнка, яку він оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

Парламентарій нагадав, що з дня набрання чинності новим законом про мобілізацію (від 18 травня) всі військовозобов'язані особи протягом 60 діб мали оновити свої облікові дані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини