Головна Новини Суспільство події У деяких мережах АЗС зросла вартість автомобільного газу
commentss НОВИНИ Всі новини

У деяких мережах АЗС зросла вартість автомобільного газу

Ціна скрапленого газу в Україні зросла. Деякі роздрібні мережі АЗС за минулий тиждень підняли його вартість

17 квітня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

 Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У деяких мережах АЗС зросла вартість автомобільного газу

За тиждень автогаз підскочив у ціні

"Декілька останніх місяців вартість автогазу поступово падала. За місяць автогаз подешевшав на 8,5%. Останній тиждень – ціна почала зростати", — зазначають там.

На 0,8 грн/л, до 22,49 грн/л. підняли ціни на продукцію на станціях AMIC.

Автогаз подорожчав у мережі Ovis на 0,51 грн/л, до 22,00 грн/л. Вартість скоригували і на KLO і "Авантаж 7". Де скраплений газ коштує дорожче на 30 коп./л і 20 коп./л, до 20,99 грн/л і 19,65 грн/л.

Поступове підвищення ціни спостерігається і на Chipo, VST, Авіас.

Як додали експерти, за тиждень зросла вартість на автомобільні гуртові партії автогазу на 280 грн/т, до 33 859 грн/т. На аукціоні "Укргазвидобування" LPG подорожчав на 350 грн/т, до 34 800 грн/т. Там було продано 1,2 тис. т автогазу.

Як писали "Коментарі", паливо за каву: як топменеджер "Укрнафти" розвиває власний кавовий бізнес. Родина Корецьких торгує своєю кавою з приватними й з державними компаніями, на чому заробляє мільйони гривень.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, ЗМІ дізналися, як Росія в обхід санкцій продає своє дизпаливо. За інформацією Reuters, РФ перевантажує своє дизпаливо між танкерами поблизу Африки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, країна, що продає найбільше нафти, почала купувати паливо в Росії. Країна з Аравійського півострова імпортувала рекордну кількість російського дизельного пального. Попри те, що Саудівська Аравія має великі запаси нафти та експортує цей ресурс іншим країнам, з початку березня арабська країна збільшила імпорт російського дизельного пального. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини