Головна Новини Суспільство події У Черкаській області не можуть оголосити результати довиборів у Раду: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області не можуть оголосити результати довиборів у Раду: стала відома причина

На засідання не з'явилося кілька членів ОВК

2 листопада 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

На  Черкащині з тої причини, що на засідання не з'явилось кілька представників ОВК, не можуть оголосити підсумки довиборів до парламенту. На цей час опрацьовано більше ніж 92% протоколів. Про це інформує Центральна виборча комісія України (ЦВК).

У Черкаській області не можуть оголосити результати довиборів у Раду: стала відома причина

У Черкаській області не працює окружна виборча комісія на довиборах в Раду (cvk.gov.ua)

 За оприлюдненою інформацією, зараз через неявку кількох представників заблокована робота окружної виборчої комісії. Аби відновити засідання, немає кворуму. 

 ЦВК зазначає, що відсутніх представників ОВК можуть притягнути до кримінальної відповідальності за те, що вони ухиляються від виконання своїх обов'язків. Тому їх закликають бути законослухняними й прийти на роботу, аби продовжити засідання.

За оприлюдненою ЦВК інформацією, на довиборах до парламенту вже пораховано 92,19% протоколів. Лідирує висуванець від політичного об'єднання "Слуга народу"Віталій Войцеховський. За нього віддали свої голоси 46,82% жителів регіону. У місцевого  самовисуванця  Владислава Голуба — 25,97% голосів земляків. Інші кандидати мають менш як 10% голосів виборців. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про місцеві вибори та як пускатимуть на виборчі дільниці. Сертифікат про вакцинацію та негативний ПЛР-тест на вході у виборчі дільниці в українців не вимагатимуть. Про це повідомляють у пресслужбі ЦВК.

Нагадаємо, що голосування на місцевих виборах у кількох округах, в тому числі й у "червоній зоні", відбудуться 31 жовтня. Вибори пройдуть на виборчих дільницях в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 (Херсон і Черкаси).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини