Головна Новини Суспільство події У британській розвідці заявили про провал ключового плану Кремля в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці заявили про провал ключового плану Кремля в Україні

Росії вже не вдалося "відкусити" тимчасово окуповані території України

14 травня 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Основний план Москви перед вторгненням полягав у тому, щоб спочатку окупувати українські території, а потім шляхом проведення фейкових "референдумів" поставити там маріонеткову владу. Те, що план Кремля провалився, свідчить ситуація в тимчасово окупованому Херсоні, де вищому керівництву РФ не вдалося досягти своїх політичних цілей в Україні. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у щоденному розвідувальному огляді Міноборони Британії.

У британській розвідці заявили про провал ключового плану Кремля в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У звіті зазначається, що "військово-цивільна адміністрація", яку представляють відібрані окупантами колаборанти, звернулася до керівництва Росії з проханням включити Херсонську область до складу РФ.

Раніше планувалося, що Росії вдасться на окупованих територіях створити видимість підтримки серед населення рішення про включення українських регіонів до складу РФ. Кремль планував оперативно провести цілу серію "референдумів" у захоплених областях.

У Міноборони Британії наголошують, якщо Кремль таки зважиться на проведення фейкового "референдуму" в Херсоні, то зі 100% ймовірністю можна сказати, що він буде сфальшований і його результати не відповідатимуть дійсності. Більшість громадян Херсонської області й надалі буде негативно налаштована щодо російської влади у цьому українському регіоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив про нові деокуповані населені пункти. За словами глави української держави, надалі

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії вже задумалися над тим, що втратили надто багато авіації у небі над Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини