Головна Новини Суспільство події У британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні

Росія не перестає робити ставку на обстріл України з моря

28 квітня 2022, 09:05 comments1275
Поділіться публікацією:

Чорноморський флот РФ дійсно зазнав втрат, після потоплення крейсера "Москва" та втрати десантного корабля "Саратов", проте він зберігає здатність завдавати ударів по українським і прибережним цілям. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в офіційному зведенні британської розвідки.

У британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні

Російські кораблі. Фото: з відкритих джерел

У Великій Британії зазначають, що Кремль сконцентрував у Чорноморській оперативній зоні до 20 кораблів, а також підводні човни.

При цьому в Лондоні наголошують на важливості рішення Туреччини про закриття проходу всіх військових кораблів через протоку Босфор. У зв'язку з цим Росія не має змоги провести заміну втраченому крейсеру "Москва".

У повідомленні британської розвідки йдеться, що втрата "Москви" та "Саратова" мала велике значення для Чорноморського флоту РФ, але Росія все ще здатна створити чимало проблем Україні, наважившись на обстріл українського узбережжя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін продовжує проводити кадрові ротації наближених до себе людей. Так після того, як почалися проблеми у Суркова, у Кремлі вирішили усунути від справ Козака, який останнім часом займався питанням окупованої частини Донбасу. Тепер на його місце призначено ще одного близького соратника російського президента Кирієнка. Що означає зміна куратора "ЛДНР", експерти розповіли в ексклюзиві нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло генерал СБУ розповів про зустріч президента Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні, після чого Україна зможе не тільки тримати оборону, але й наступати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини