Головна Новини Суспільство події У британській розвідці розповіли, де чекати на прильоти ворожої авіації
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, де чекати на прильоти ворожої авіації

Російські операції, як і раніше, зосереджені на Донбасі, Маріуполі та Миколаєві, а за підтримки російських військово-морських сил продовжуються пуски крилатих ракет територією України

9 квітня 2022, 09:30 comments1011
Поділіться публікацією:

Російські війська, як і раніше, роблять головну ставку на наступ у бік сходу та півдня України. Саме в цих регіонах варто очікувати підвищення активності російської авіації. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє у своєму зведенні Міноборони Британії.

У британській розвідці розповіли, де чекати на прильоти ворожої авіації

Літак. Фото: flydubai.com

У відомстві підтверджують інформацію українських спецслужб про те, що Росія продовжує тактику вогню по мирних містах та селах, завдаючи прицільних ударів по мирним громадянам України. Прикладом є вчорашній ракетний обстріл залізничного вокзалу в Краматорську, де зібралося понад 4 тисячі біженців. Знаючи це, росіяни завдали ракетного удару.

Донбас, Маріуполь, Миколаїв – найгарячіші точки в Україні. Основна частина ракет, які Росія запускає територією України, походить з моря.

Збільшення активності російської авіації на півдні та сході може бути пов'язане з наступальними діями російської армії у цих регіонах.

При цьому у відомстві наголошують, що спроби російських військових забезпечити сухопутний коридор між окупованим Донбасом та Кримом успішно розбиває українська армія. Україна продовжує ефективно оборонятися, відбиваючи атаки супротивника.

Раніше у розвідці Британії підтвердили інформацію про те, що у північній частині України не залишилося російських військ. Ці війська зараз на території РФ і їм знадобиться приблизно тиждень, щоб приєднатися до інших сил на сході.

Читайте на порталі "Коментарі" - Денис Монастирський розповів, як російські окупанти приховували сліди своїх нелюдських тортур над людьми на Київщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини