Головна Новини Суспільство події У Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ

У Лондоні вважають, що президент РФ Путін повинен знати, що на столі є всі можливі варіанти, як відповість Захід

12 квітня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:

Повідомлення про можливе застосування Росією хімічної зброї у блокадному Маріуполі викликали резонанс у світі. З'явилася реакція Великобританії. Так міністр збройних сил Британії Джеймс Хіпі заявив, що Путін має вже зараз розуміти, що Кремль чекає найжорсткіша реакція, розглядаються різні варіанти, якщо інформація про застосування хімзброї в Україні підтвердиться. Про це, як пише видання "Коментарі", повідомляє Sky News.

У Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Президент Путін повинен знати, що на столі є всі можливі варіанти, як відповість Захід", — сказав Джеймс Хіпі.

Він уточнив, поки що британський уряд не має точної перевіреної інформації про застосування РФ хімічної зброї в Маріуполі.

Міністр зазначив, треба розуміти, що хімічна зброя може бути використана та застосована у найрізноманітніших видах. Може бути застосований сльозогінний газ, який зазвичай використовується для придушення масових заворушень, а може бути використана речовина, яка призводить до масових смертей.

За словами Джеймса Хіпі, є речі, які нічим пояснити та виправдати не можна. Тому, у разі підтвердження інформації про застосування Росією хімічної зброї у Маріуполі, однозначно буде відповідь. Вже зараз є кілька варіантів такої відповіді. Який із них буде обраний, стане зрозуміло пізніше.

Джеймс Хіппі зазначив, що він високо оцінює героїзм і мужність українських захисників, які у непростій ситуації дають відсіч російській армії та не дозволяють взяти важливий населений пункт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вчора ввечері з'явилася тривожна новина про використання російськими військами у Маріуполі хімічної зброї. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню висловили свою думку, чому Путін вирішив піти на такий крок і які наслідки для Росії тепер варто очікувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини