Головна Новини Суспільство події У Білому домі пояснили, чому протягом місяця вирішиться, як виглядатиме карта Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі пояснили, чому протягом місяця вирішиться, як виглядатиме карта Європи

У разі успішного відображення росіян перед Путіним виявиться жорсткий вибір

22 квітня 2022, 09:15
Поділіться публікацією:

Високопосадовці Білого дому вважають, що протягом місяця може бути визначений остаточний результат війни Росії в Україні з довгостроковими наслідками. Результат війни може безпосередньо вплинути карту Європи на десятиліття вперед. Як передає портал "Коментарі", про це виданню "The New York Times" повідомила низка американських високопосадовців на умовах анонімності.

У Білому домі пояснили, чому протягом місяця вирішиться, як виглядатиме карта Європи

ЗСУ. Фото: Міноборони України

В адміністрація Джо Байдена вважають, що якщо Росія прорве оборону Збройних сил України на Донбасі і займе нові території, то Кремль зуміє це падати як певну перемогу і успіх так званої "спеціальної військової операції". Путін у такому разі зможе заявити росіянам, що він досяг "захисту" тих регіонів України, де зосереджено основну кількість російськомовного населення. Якщо ж українські захисники зможуть відбити атаки російської армії, тоді перед російським президентом стане дилема – або він направить ще більше людей на війну в Україну або погодиться на мирні переговори, враховуючи умови офіційного Києва.

У Білому домі припускають, що Путін може погодитися на посилення бойової могутності та на затягування війни на роки, але це ризикований політично крок, адже при правильному озброєнні та тактиці збереження бойового духу українських захисників Україні під силу не лише зупинити просування військової машини агресора, а й відкинути війська з тих позицій, що вони займають сьогодні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні повідомили, що за кількістю танків Україна вже перевершує Росію на фронті. Свою роль зіграла допомога союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини