Головна Новини Суспільство події У Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України

Представниця Білого дому Джен Псакі заявила, що сцен, подібних до різанини в Бучі, буде більше, і зазначила, що ніхто не повинен мати ілюзій, що цілі Кремля змінилися

7 квітня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз. Про це заявила представниця Білого дому Джен Псакі. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Псакі цитує канал "CNN".

У Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Джен Псакі зазначила, що ніхто не повинен мати ілюзій, побачивши, що Росія відвела частину своїх військ з України. Можливо, Москва вирішила поміняти тактику, але ціль у Кремлі точно не переглянули. Росія й надалі має намір робити все, щоб максимально послабити Україну.

Псаки також дала оцінку тим санкціям США, які були запроваджені проти Росії. Російська економіка виявилася дуже чутливою до американських санкцій. Так новий пакет санкцій може призвести до того, що Росія втратить статус найбільшої економіки у світі. У підсумку це може створити додаткові проблеми Путіну, щоб фінансувати війну в Україні. Вже зараз є прямі наслідки від запровадження санкцій.

Читайте також на порталі "Коментарі" – голова Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі заявив, що ті події, які відбуваються в Україні, чітко показують, що в тому чи іншому стані, але військові конфлікт Росією може тривати від кількох років до десятиліття. Немає зараз підстав говорити, що Москва може відмовитися від своїх первісних планів щодо України. Тому як сама Україна, так і її європейські союзники разом із США мають бути налаштовані на довгу історію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини