Головна Новини Суспільство події У Бердянську п'яний депутат на BMW збив пішохода і намагався втекти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бердянську п'яний депутат на BMW збив пішохода і намагався втекти (ВІДЕО)

Городянин, якого збив міський депутат, отримав важкі ушкодження

13 вересня 2021, 00:08
Поділіться публікацією:

Обранець Бердянської  міської громади в стані алкогольного сп’яніння скоїв інцидент на Мелітопольській трасі. Микола Рудницький на іномарці збив місцевого жителя та сплюндрував  стовб освітлення. Про це інформує Telegram-канал"Україна зараз".

У Бердянську п'яний депутат на BMW збив пішохода і намагався втекти (ВІДЕО)

Депутат на BMW збив пішохода (zp.npu.gov.ua)

Ця дорожньо-транспортна пригода мала місце вже в нічний час 11 вересня на автодорозі, що веде на Мелітополь. Поліціянти  засвідчили, що кермувальник іномарки скоїв аварію  в стані алкогольного сп’яніння. Ще й глянувши, що накоїв, хотів накивати п’ятами з місця пригоди. Санкція статті, за якою порушено кримінальне провадження, передбачає до 8 років позбавлення волі.

Його затримали інші учасники дорожнього руху та передали поліції. В крові водія було 2,2 проміле алкоголю при допустимому рівню 0,2 проміле.

Городянин, якого збив міський депутат, хоч і отримав важкі ушкодження, але живий. Лікарі провели операцію і стан потерпілого покращився.

Нагадаємо, що у Бердянську туристи влаштували масову бійку прямо у моріНа курорті в Запорізькій області стався скандальний інцидент. Туристи, які приїхали відпочити на березі, влаштували бійку прямо у морі. Відпочивальники побилися через медуз, які буквально заполонили водойму. У повідомленні зазначено, що відпочивальники почали битися тому, що одна компанія викидала медуз із моря на берег, а інша група людей це помітила, обурилася і почала суперечку. Далі скандал переріс у бійку. Очевидці, знімаючи на відео скандальний інцидент, намагалися заспокоїти людей і присоромити агресивних відпочивальників. Але туристи були налаштовані рішуче. Людей відтягували один від одного, але ті все одно рвалися "у бій".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/13846
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини