Головна Новини Суспільство події Тупицький скаржився, що його залишили без охорони до вступу в силу указу Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Тупицький скаржився, що його залишили без охорони до вступу в силу указу Зеленського

Олександр Тупицький намір поскаржитися до Верховного суду

29 березня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Олександр Тупицький скаржиться, що залишився без охорони. Як повідомив Тупицький в інтерв'ю Liga.net, охоронців скоротили, навіть не чекаючи публікації президентського указу. При цьому в законі чітко зазначено, що ще рік після звільнення суддя КСУ повинен знаходитися під охороною.

Тупицький скаржився, що його залишили без охорони до вступу в силу указу Зеленського

Олександр Тупицький (фото з відкритих джерел)

Тупицький намір поскаржитися до Верховного суду і впевнений, що колеги-судді стануть на його бік. Крім того, Тупицький продовжує вважати себе суддею Конституційного суду, а рішення Зеленського називає протиправним і незаконним.

За словами Тупицького, звільняти його повинен був не Зеленський, а Конституційний суд і не через "указ про скасування указу", а рішенням спеціального пленарного засідання. Таке засідання вже скликано і відбудеться 12 квітня.

Нагадаємо, Олександр Тупицький і ще двоє суддів КСУ відмовляються звільняти приміщення, що орендується в державному санаторії в Конча-Заспі, хоча з ними розірвали договори з-за боргів за комунальні послуги, псування державного майна і самовільного захоплення землі.

Главу КСУ Тупицького не можуть виселити з котеджу в Кончі-Заспі. Хоча з ним розірвали договори про оренду, речі суддя і ще двоє його колег не вивозять. Вдалося тільки отримати з глави Конституційного суду борг за комунальні, який становив майже 80 тисяч гривень.  Сума заборгованості Тупицького склала трохи менш як 80 тис. гривень, при тому, що зарплата в рік — майже 5 млн грн. Парк відпочинку розірвав договір оренди з ТУПИЦЬКИЙ, але будинок суддя не звільняє.

Як раніше стало відомо, голова Кoнcтитуційного cуду України Олександр Тупицький прoграв справу проти Упрaвління державної  охорони, чиї співробітники не допускали голову КСУ до робочого місця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

30 березня 2021, 00:09

Тупицький вже прославився закликом, "тупіть під тупицького", а те що він дебіл з ініциативаю мало хто знав...!!! Один ЦАР указом призначив на посаду, другий ЦАР указом зняв з посади, а цей дебіл думав, що став вічним "пупом в мантії"...!!! ТУПИЦЬКИЙ не тупи і не принижуй і так низько інтелектуальний рівень суддів в мішках недоторканості...!!! Цьому сідівському свавіллю і судоблудству вже треба ставити крапку і призначати Державний ТРИБУНАЛ для усіх цих корумпованих ЕФОРІВ недоторканості в сутанах...!!!


Новини