Головна Новини Суспільство події Глава КСУ Тупицький відмовляється виселятися з котеджу в Кончі-Заспі - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава КСУ Тупицький відмовляється виселятися з котеджу в Кончі-Заспі - ЗМІ

Котедж в парку "Конча-Заспа" тепер став улюбленим місцем суддів Конституційного суду України

10 лютого 2021, 00:27
Поділіться публікацією:

Відсторонений від виконання обов'язків голова Конституційного суду України Олександр Тупицький і ще двоє суддів КСУ відмовляються звільняти приміщення, що орендується в державному санаторії в Конча-Заспі, хоча з ними розірвали договори з-за боргів за комунальні послуги, псування державного майна і самовільного захоплення землі.

Глава КСУ Тупицький відмовляється виселятися з котеджу в Кончі-Заспі - ЗМІ

Олександр Тупицький - фото з відкритих джерел

Главу КСУ Тупицького не можуть виселити з котеджу в Кончі-Заспі. Хоча з ним розірвали договори про оренду, речі суддя і ще двоє його колег не вивозять, повідомляє Сегодня.

Вдалося тільки отримати з глави Конституційного суду борг за комунальні, який становив майже 80 тисяч гривень.

Сума заборгованості Тупицького склала трохи менш як 80 тис. гривень, при тому, що зарплата в рік — майже 5 млн грн. Парк відпочинку розірвав договір оренди з ТУПИЦЬКИЙ, але будинок суддя не звільняє.

Нагадаємо, председатель Кoнcтітуціoннoгo cудa України Олександр Тупицький проіграв справу проти Упрaвленія державної охорони, чиї співробітники не допускали главу КСУ до робочого місця. Дану інформацію оприлюднили в прес-службі столичного Окружного адміністративного суду.

У повідомленні сказано, що уповноважений суд розглянув заяву Олександра Тупицького про забезпечення позову, в якому він просив суд заборонити держохороні перешкоджати виконанню глави КСУ посадових повноважень. У ОАСК також відзначили, що позивач не зміг надати належних доказів, які б підтверджували, що існує очевидна небезпека заподіяння шкоди його правам та інтересам до ухвалення рішення по даній справі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини