Головна Новини Суспільство події Троє дітей лишилися сиротами: у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Троє дітей лишилися сиротами: у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінку

До свого села вона не доїхала лічені кілометри

9 вересня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Колишній працівник прокуратури  на території Рівненської області скоїв смертельну ДТП. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері.  Про це повідомляє ТСН.

Троє дітей лишилися сиротами: у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінку

Моторошні кадри з ДТП (фото: Нацполіція)

Наїзд екс-правоохоронець скоїв опівночі. Коли розгледів, що накоїв, хотів накивати п’ятами. 35-річна мешканка області поспішала додому  з роботи, коли її настиг кросовер. Її смерть була миттєва. А от прокурорський працівник може уникнути покарання, стверджують рідні.

 Олеся працювала кухарем, їхала до родини. До дому не домчала якихось кілька кілометрів.

 За словами Людмили Боровик, яка доводиться сестрою покійній, на Олесі немає живого місця. Горе-водій тягнув понівечене жіноче тіло разом зі скутером метрів 30. Свідками смертельної автопригоди стали патрульні, які  на трасі складали протокол. Бо раніше тут теж була дорожня пригода, але без жертв.

 За свідченнями поліціянтів, кермувальник хотів самовільно залишити місце пригоди. Але вони випередили його. За кілька хвилин  перекрили шлях до втечі й затримали. Кермувальник  ще й був нетверезим.

 Це — Іван Скобух —  колишній прокурорський працівник. Зараз він надає адвокатські послуги. Рідні Олесі мають підстави переживати, що він скористається старими зв’язками, аби уникнути покарання.

Зараз автопорушник знаходиться в СІЗО. Правоохоронці зазначають, що цього автогангстера ніхто не вигороджуватиме. За вчинену  ДТП йому світить колонія та тюремне ув’язнення на строк від 5 до 10 років. Але найпечальніше те, що без турботливої мами залишилось троє дрібних діток, меншому з яких тільки 7 років. 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в ДТП на Рівненщині загинула офіцер поліції.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини