Головна Новини Суспільство події На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося

Очевидці викликали на місце швидку медичну допомогу та поліцію

2 вересня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

У Рівенській області сталася аварія із потерпілими. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Рівенській області.

На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося

У аварію потрапила автівка поліціянтів, фото Нацполіції

Увечері 1 вересня на трасі "Київ-Чоп", неподалік села Тараканів Дубенського району, зіткнулися легковик марки "Opel Combo" та вантажівка марки "Volvo".

Водій в'їхав у вантажівку, що рухалася попереду в попутному напрямку. Відомо, що у результаті зіткнення водій потрапив до лікарні, пасажирка загинула від тяжких травм.

Як повідомляють в поліції, за кермом автомобіля "Opel Combo" перебував 39-річний мешканець Дубно. Чоловік займав посаду заступника начальника Дубенського відділу поліції. Разом з ним їхала дільнична Дубенського відділу поліції.

Очевидці викликали на місце швидку медичну допомогу та поліцію. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, викликала на допомогу працівників Служби з надзвичайних ситуацій в Рівненській області.

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували жінку із понівеченого "Opel Combo", яку там затисло.

Карета "швидкої" доправила водія "Opel" з тяжкими травмами до реанімації районної лікарні в Дубно. На момент ДТП обоє поліцейських перебували поза службою.

Водій вантажівки, 47-річний житель Закарпатської області, не травмувався.

Усі обставини смертельної ДТП встановлюватимуть слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань в Рівненській області.

У Головному управлінні Національної поліції ініціювали службове розслідування, яке проводитимуть працівники управління внутрішньої безпеки. Начальник Дубенського райвідділу усунутий від виконання обов'язків.

На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося - фото 2

У результаті аварії загинула на місці 28-річна Катерина Доманська — дільничний офіцер поліції Дубенського районного відділу поліції. Дівчина прослужила в поліції 7 років та не дожила до дня народження майже тиждень. У загиблої залишилася одна мати.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Рівненщині лікарі врятували життя людині, яку ніби облили бензином та запалили. Обгорілого пацієнта розмістили в одному з медичних закладів Рівненщини, а про злочин над людиною проінформували поліцію. Зараз правоохоронці працюють над тим, аби розслідувати цю пригоду і покарати винних.

На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося - фото 3
На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося - фото 4
На Рівненщині загинула офіцер поліції: що трапилося - фото 5






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини