Головна Новини Суспільство події На Рівненщині невідомі намагались спалити чоловіка живцем: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

На Рівненщині невідомі намагались спалити чоловіка живцем: що відомо про його стан

Чоловік отримав понад 70 % опіків

1 вересня 2021, 21:52
Поділіться публікацією:

На Рівненщині лікарі врятували життя людині, яку ніби облили бензином та запалили. Про це написали в соціальній мережі  працівники Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги. Вони стверджують, що інцидент мав місце сьогодні, передобідньої пори. Рятувати жителя селища Оженин виїхав  черговий десант медиків.

На Рівненщині невідомі намагались спалити чоловіка живцем: що відомо про його стан

Невідомі облили чоловіка бензином та підпалили (фото з відкритих джерел)

Сільський  мешканець був весь обгорілий, він отримав понад 70 % опіків. Але при свідомості спілкувався зі своїми рятувальниками. Він розповів, що незнайомі, яким він нічого поганого не зробив, облили його пальним і запалили.

Обгорілого пацієнта розмістили в одному з медичних закладів Рівненщини, а про злочин над людиною проінформували поліцію. Зараз правоохоронці  працюють над тим, аби розслідувати цю пригоду і покарати винних.

 Інші надзвичайні ситуації у Рівненській області

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Рівненщині вкрали трубу, яка постачала кисень у реанімаціюВ місті Здолбунові, що на Рівненщині, викрадач кольорового металу своїм злодійським вчинком прирік важких хворих на вірну смерть. Він обрізав і поцупив мідну трубу, через яку йшов кисень до реанімації медичного закладу.  Поліцейські  швидко відшукали злодія. Цинічно заробити на чужій біді вирішив 32-річний городянин. Користуючись з цього злодійського промислу, він жив. Слідчі повідомили містянина про підозру.

Нагадаємо, що у Рівненській області онук до смерті забив бабусю на очах у сестриУ місті Дубно Рівненської області 17-річний хлопець до смерті забив табуреткою свою 83-річну бабусю через те, що вона не дала йому грошей. Жорстоке вбивство він скоїв на очах своєї молодшої сестри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини