Головна Новини Суспільство події На Рівненщині вкрали трубу, яка постачала кисень у реанімацію: чи постраждали пацієнти
commentss НОВИНИ Всі новини

На Рівненщині вкрали трубу, яка постачала кисень у реанімацію: чи постраждали пацієнти

Поліція швидко знайшла злодія

1 вересня 2021, 19:11
Поділіться публікацією:

В місті Здолбунові, що на Рівненщині, викрадач кольорового металу своїм злодійським вчинком прирік важких хворих на вірну смерть. Він обрізав і поцупив мідну трубу, через яку йшов кисень до реанімації медичного закладу. Про це інформує пресслужба Національної поліції Рівненщини.

На Рівненщині вкрали трубу, яка постачала кисень у реанімацію: чи постраждали пацієнти

Поліція оперативно розшукала злодія (фото: поліції Рівненщини)

 Поліцейські  швидко відшукали злодія. Цинічно заробити на чужій біді вирішив 32-річний городянин. Користуючись з цього злодійського промислу, він жив. Слідчі повідомили містянина про підозру.

 Викрадач, як розповів сам, прийшов о 04:00 до медичного закладу і обрізав та забрав собі 19 метрів труби. Мідь, яку він поцупив, містянин збув на скупці металобрухту. Заробив за нічну вилазку до лікарні 1200 гривень. Про все інше він не думав. Гроші розпустив на різні покупки.

 Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за крадіжку металу з медичного закладу за  частиною 2 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно), а мідну трубу повернули назад. Встигли, бо інакше її могли б відправити на переплавляння.

Крадій не задумувався, що цей злодійський промисел може закінчитись тюремним ув’язненням. Тепер це реально, адже санкція статті передбачає покарання строком на 5 років за ґратами.

На Рівненщині вкрали трубу, яка постачала кисень у реанімацію: чи постраждали пацієнти - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що у Рівненській області юнак вижив після удару струмом у 27 тисяч вольтУ селі Оженин, що розташоване в Рівненській області, 19-річному юнакові дивом вдалося вижити після удару струмом у 27 тисяч вольтів. Повідомляється, що хлопець разом зі своєю сестрою і товаришем вирішили скоротити шлях і вирушили через залізничні рейки. Один із юнаків та дівчина  встигли пролізти під поїздом. А коли поїзд почав рухатися, інший юнак спробував подолати шлях по даху вагона.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:24

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини