Головна Новини Суспільство події У Рівненській області юнак вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області юнак вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт: подробиці

Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати хлопця

4 березня 2021, 10:02
Поділіться публікацією:

У селі Оженин, що розташоване в Рівненській області, 19-річному юнакові дивом вдалося вижити після удару струмом у 27 тисяч вольтів. Дану інформацію оприлюднило ТСН.

У Рівненській області юнак вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт: подробиці

У Рівненській області юнак вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що хлопець разом зі своєю сестрою і товаришем вирішили скоротити шлях і вирушили через залізничні рейки. Один із юнаків та дівчина  встигли пролізти під поїздом. А коли поїзд почав рухатися, інший юнак спробував подолати шлях по даху вагона.

Хлопця пронизав стрім, після чого він впав на шляхи. Очевидці одразу ж викликали швидку медичну допомогу — юнака доставили в лікарню у важкому стані. За словами лікаря Рівненського опікового відділення Петра Солов'я, ток прошив і внутрішні органи хлопця, а в результаті падіння у нього діагностували черепно-мозкову травму, забій черевної порожнини і нирок. Лікарі також повідомили, що юнак отримав 70% опіків тіла. Зараз медики роблять все, що в їхніх силах, щоб врятувати життя потерпілому хлопцю.

Сам юнак зізнається, що відчуває сильний біль, а також не відчуває ніг.

Нагадаємо, що напередодні у центрі Мінська невідомий 35-річний чоловік підпалив сам себе біля Будинку уряду Білорусі. Він отримав понад 50% опіків тіла.

Раніше інтернет-видання "Коментарі розповідало, що в Болівії 11 студентів впали з балкона через те, що перила обвалилися. У результаті інциденту 7 людей загинули, четверо продовжують боротися за життя. Серед загиблих — четверо чоловіків і три жінки у віці від 19 до 27 років. Висота падіння склала 4 поверху. Троє постраждалих померли в лікарні. Четверо вижили студентів знаходяться в критичному стані, їм проводиться інтенсивна терапія. За фактом трагедії проводиться розслідування, подробиці інциденту з'ясовуються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини